Technische Commissie

De Technische Commissie is de commissie die binnen vv Hollandscheveld verantwoordelijk is voor de voetbal technische zaken.

Onder leiding van voorzitter Karlo Mol is de commissie verantwoordelijk, na ruggespraak met het bestuur, voor het aantrekken van trainers, gesprekken met spelers, bewaken van het beleidsplan vv Hollandscheveld op voetbaltechnisch gebied, zorg dragen voor goede afstemming tussen de teams onderling. In deze commissie zitten van alle geledingen binnen de vereniging mensen die bepaalde teams vertegenwoordigen.

U kunt ze bereiken via mailadres: technischecomm@vvhollandscheveld.nl

Op de foto v.l.n.r.:  Karlo Mol, Johan ten Cate, Alice Schonewille, Richard Kikkert en Gert Scholing
Op de foto ontbreekt : Jeroen Everts en Anneke Tichelaar

Sinds