Accomodatie

Voetbalvereniging Hollandscheveld speelt haar wedstrijden op sportpark ‘De Oosthoek’.    Het hoofdveld is voorzien van een prachtige tribune en lichtinstallatie.

De kantine is in 2007 volledig verbouwd en werd in 2010 uitgeroepen tot “De Mooiste Kantine van Nederland”. Ook is er een overdekte gang om de kleedkamers gerealiseerd, waardoor voetbalvereniging Hollandscheveld met recht trots kan zijn op haar thuis.

In 2020 ligt in de planning dat veld 2 een kunstgrasveld gaat worden, met lichtinstallatie, sproeiinstallatie, nieuwe dugouts en nieuwe afrastering.

Al met al ziet de toekomst van onze accomodatie er goed uit voor de komende jaren.

U vindt sportpark ‘De Oosthoek’ aan de:

Schoonhovenweg 1 A 7913 XH Hollandscheveld

Sinds

footerstats

V.V. Hollandscheveld: Schoonhovenweg 1A, 7913 XH Hollandscheveld Neem contact op